Thursday, March 10, 2011

patchwork shawl

I found this shop, jual patchwork shawls, sebijik macam kat butik kat KLCC tuuu...but wayyyyy cheaper..sajer jer g butik tu, usha the price, RM269!! giler laa...anyways, I called Salha, told her about the shawls I jumpa which is cheaper, trus die order suruh beli, jadi personal shopper sat...she didnt specify berapa bnyk nak..and I plak punya laa rambang mata, rembat jer bnyk2..because semuaaaa pun cantikkkkkkk......

so after Salha dah pilih2 yg die suka, I am left with another 6 pieces, I dah amek 2 for myself, wish I could take all, tapi cam melampau tamak plak kan...so i decided to sell it off....

so anyone interested, just drop me an email escallonia08@yahoo.com , price RM120 per piece...please note that yg ni adalah chiffon patchwork shawls..sgt delicate kain nya...mmg cantik jer bila pakai... ;) and...sorry..inner not included...inner dalam gambar kat bawah ni semua sdn bhd...beli rm5 tu jer kat jalan TAR... :)



01 - choc & cream , material chiffon


02 - choc & cream , material chiffon


03 - grey n white . material chiffon


04 - purple & black & white, material chiffon



05- pink & purple - material cotton (i super like this one!) yg ni jer RM100



06- black n grey , material chiffon n lace



if berminat let me know k....and please excuse muka tak reti nak pose camne...lol!



aisyah - 0192710102

escallonia08@yahoo.com






xoxo

1 comment:

m4ruk0 said...

beli dekat mane ye shawl2 ni?