Wednesday, June 3, 2009

Nasi Goreng Ayam Berlada !!!!!!

Nyuuuuuuummmmmmmmm !!!!!!

Bagi mereka yang tidak tahu, ini makanan sangat2 femes masa kat sekolah dulu..asal weekends jer..siapa yang outing or pergi PO...wajib nak pesan!!! ;) ;) ;)

and last 2 nights, after jumpa Dennis, yang condo nya sebelaahh jer The Mall itu, saya dan hubs mengambil peluang keemasan itu untuk dinner di tempat yang dah lama saya tak jejak itu, Medan Hang Tuah, The Mall.....

and guess what.....rasa nya...dan keenakkanyaa..... SEBIJIK macam dulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nothing changed..except for the price..it was rm4.80 dulu and now its rm5...only 20sen jer beza.....!!!can u believe it!?!?!?!! (hubs 1st time pun ckp sedap! siap tapau 1 bungkus extra nak makan kat rumah...!!!!)

bagi sesiapa yang tak penah try, and if kebetulan berada di area The Mall tu......I highly recommend!! ;)

Gerai Sri Muar, Medan Hang Tuah, The Mall!!

kompom tak nyesal punya!!!!!



xoxo

5 comments:

sarah al -idrus said...

coincidence gile.
i pon ex sekolah kat ssp tu.
tapi seseri dh namenye time i masuk.
dekat ngan themall.hee..

syu_hidayah said...

ahahhaha
the ever famous NGAB :)

kesian SSPian Cyberjaya , tak merasa keenakan NGAB

zurairifm said...

Haha ni makanan standard budak SSP dulu. Kitorang kat SAS pun tertanya2 sedap sgt ke? Ok la, not bad gak.

aiesya said...

sarah : laaa..yeke... ;) penah try tak NGAB? sedap giler ok!! ;p

kak syu: tu la..ingat lagi kalu hari sabtu..meja masing2 mesti ade wakil sorang yang makan NGAB!!

zack : bukan not bad laa...!!! SEDAP gilerrrr!!!! hehehehe..budak SAS ape ade.... ;p

syahrul said...

hey.. i remember this staple food soo much! a must have on weekends. haha...di samping yg sampingan2 seperti mcD n KFC. teruk btol selera makan aku dulu. :P

p.s: sya..aku pnah bwk dak2 ofis mkn kt sini gk.derang pn ckp sedap!! :)