Wednesday, April 13, 2011

passport sleeve and sushi


dalam semangat nak g melancong ni (ok tau..lambat lagi.....sabar aisyah sabarrrr.....) sajer jer made a few passprot sleeves...they are super easy to make and sooooo cute ok!! I am going to change a passport sleeve everytime I go on vacay... ;)

already gave one to Salha..will try to one each for my friends yg g melancong sekali nnti...insyaAllah...



cakap psal Salha, yesterday she came over to my house mintak tolong alter her dresses...(yes! sehari sebelum nak bertolak ke Perth...and notice the plural) nasib baik laa jahit straight jer...so takde laa lama sgt..but challenging laa jugak sbb satu tu dress warehouse rm600..klu rosak nanges aku nak ganti!!! hahahhaa...nasib baik terer..lol! perasan please....

but anyways after that kitorang g gardens untuk last minute shopping (LAGI!?!?!?!?!)...this time salha nak cari sneakers plak...pusing nyer pusing, jumpa Vans punya sneakers yg uber cute!! terus rembat!! me macam berkenan LaCoste nyer sneakers..tangan gatal cam nak amekkkkk jer...but harus bersabar..lambat lagi nak g hongkong...so hold the shopping first...usha bagi habis dulu...;)

then Salha belanjerrr makan kat Sushi Zanmai.......sedappppppp.....punya bnyk si Salha order sampai kene tapau balik... ;)


muka pucat lesi sbb tak pki makeup pun....minggu ni minggu tanpa makeup sbb muka dah bersepah dengan jerawat...nak kene cool down jap with the makeup..sbb hubby pun dah tegur muka bersepah....haaaaaiiiihhhhhhhhhh.....!!!





CANTTTTT WAIIITTTT TO SHOP IN HONG KONGGG!!!!!! 
sperti mahu menjerit excitednyerrrr... lagi2 pas baca post Hanis Zalikha about Hong Kong...





waaaaaa!!!!!





love,
aisyahsamsudin


1 comment:

~H @ N i ~ said...

Aisyah nak order satuh boley??hehe shanteq la..