Thursday, July 15, 2010

pink n blue.

another two ;)

i am just addicted..










Aqil was looking at me with this face ...

"apsal laa mama asyek jahit baju girl jer..aqil ni boy laa mama...please jahit for me pulak..."


sabar yer sayang...weekend ni mama go find nice nice fabric for you k.. ;p







xoxo

4 comments:

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

salam, aeisya..
kalo kite berminat nak aeisya jahit dress tuk gegel kite bleh ke?

aiesya said...

alamak..segannyer..saya bukan terrer mana pun...tak penah buat untuk jual..

amalkhalid-kemek said...

dear..aku rase kan ko dah bley jual sikit2.. i mean fabrics yg ko pakai qde quality and plus u have a few patterns already kan...so buyer bleh select the fabric and the pattern ttuk tmpahan...aku la buyer tu..comel ok...nk tanye breast pump aku ingat nk amek avent tu tp survey2 online tak dapat harga ko tu..kat ne ek ko surf..btw..teruskn menjahit..kitorg member2 sokong....chaiyo2!!

aiesya said...

kem,

huhu...tgh berusaha laa ni..hehe..thanks babe!

avent tu kebetulan ade sales giler kat ss2..aku beli laa..hehe