Sunday, March 1, 2009

*@&*!(^@%^#&*(&@ !!!!!

hari ini, pagi2 lagi aku dah mencarut...mana tak nye...pagi2 lagi dpt call ckp ade error yang dilakukan semalam tapi pagi ni baru realize...org tu cuti...

klu sekali...takpe..di maafkan...

dua kali...hmm..takpela..try jgn buat lagi...

but if dah 5 times.... ni yang mmg rase nak mengamuk giler nih...

eiiii......dah buat sekali tu pepandai laa amek precaution lepas tu so that tak buat lagi...ni takk...asek buat mistake ajeee....tolong cakap sape yang tak bengang????? retarded ke hape ntah...lembap semacam...

pastu kalu salah yang die buat tu tak effect org lain nyer KPI, bonus and increament..takpe gak kan...ni effect.....arrggghhhhhhhhhhhh.....

marahnyeeee....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

wahwo said...

breathe in....
breathe out...

aiesya said...

hehehehe
sib baik ade shopping theraphy lagi 3 minggu
;)

Eqin said...

sabaa...