Wednesday, July 20, 2011

perghh..


terkejut jap..


1 - tak tau pun ade terma and syrat - tgk org lain post iklan..post jer laaa

2 - yg post tu bukan iklan pun...vlog psal beauty products kot?

3 - tak pernah pun dapat notice or what-not?? hmmm ke terlepas pandang..i do get hundreds of emails everyday...

4 - inbox sudah...cakap elok2 kan boleh....

5 - ye...saya dah keluar dari group kamu.... :)


peace ya! no war!



love,
aisyah samsudin

10 comments:

Suzie said...

teruknya n i feel very rude,if nak tegur pun kan blh ckp baik2

elok je quit frm group perasan bagus mcm ni

s h e d O t said...

isk..dasatnye bahasa..begitu gorgeous wanita-wanita itu..huhu
sabar ye aisyah!

aiesya said...

tu laa kak suzie..terkejut jap aisyah...trus tekan button leave group...tp lupa nak delete my posts..well..ape2 jer laa...

tu arr babe...aku malas nak melayan..tu trus blah jer dr group tu :)

Nina Zee said...

omg!! rude gyla!

i pown pena kena dgn this 1 online shop punye owner...
kite na beli brg kena larh tanye kan but then dye bleyh ckp "u bace larh dkt notes" thats not d way u shud treat ur customer...
dr na beli trus ta jd..

nurhazDV said...

wat the..ape tah masalah nye...bukan post bende kurang ajo pun...eeeii....mmg ptt akk kuar...

cik siti said...

taw x group macam tu bajet bagus ada rules yg ridiculous tak boleh letak link..


yes, best way, keluar je dari group tu. poyo!


budak2 betol. menyampahnyeeeee

Hane Hassan said...

OMG..rudenyer..!!!sungguh "gorgeous" bahasa yang digunakan

Anonymous said...

aisyah, u know what, that group hanya membincangkan 18 sx shj kot..and the owner of the page ada dia pnya slimming produk sendiri..tht's why dia sound u..haha..very pathetic la that woman..u go aisyah..im enjoying reading ur blog :)

xoxo~~
pb user..

Nurul Kaem Ahmad said...

SO RUDE!

Aku siap gi tgk facebook minah2 tu! ntahapa2 pun. hee..

aiesya said...

nina : sama laa..i mcm tu terus leave group jer..mcm2 syarat payah..

nurhaz : tu laa psal..takde kene mengena ngn menjual pun..kan?

ena : hehe...biarlaa..die admin..malas nak layan...

hane : aku pun terkejut..mende2 ntah bahasa..

ano : yups..i pun perasan...actually dalam tu posting mostly from her pun..biarlaa..her page..nak ckp ape kan..

kaem : sama ngan laki aku...p tgk page, tak puas hati...dah habis dah zaman aku nak melayan bende2 camni...abaikan jer..