Sunday, October 2, 2011

his graduating!!


my lil bro is graduating today! kinda bumped tak dapat attend his graduation coz both me and aqil demam yesterday, tak larat nak take that long journey to Sintok...but nevertheless, I am so happy for him..

ingat lagi mase die baru form 4, he asked what should he take, Science ke Accountancy...my advice was, "klu nak style balaj 24/7, muka sentiasa dalam buku, ameklaa Science, klu nak blaja lepak2 mcm akak, amek accountancy..." hahaha...I know...what laaa kan?? giler buruk advice, but apepun..he followed my step.. dari SPM, Matrics and Degree pun amek accounts..at the same place plak tuh! heheehe... :)

anyways, since only mom and dad jer yang dapat attend his ceremony, big bro the workaholic of course laa keje, and lil sis, taking SPM this year takmo ponteng sekolah (what an angel!) , maka, ayah ajak amek gambar before they went off....tgh demam2 ni pun sanggup bangun semata untuk adek tersayang...hee :)





aqil pun nak interframe!



Aqil in his tunic made by mommy :)


our beloved :)


my beloved :)



like i said, demam pun gagahkan diri untuk uncle terchenta...


teringat zaman2 kat UUM :)


he's sooooOo tall!



Korea laa konon..


masa amek family picture lupa plak nak mintak org tu snap...cant wait to see the final picture!!

LBNL, 

dear Atif,

Congratulations :) I am so proud of you! I love you lil bro!



love,
aisyah samsudin

1 comment:

Cik Suriz said...

congratulation...!!


btw, muka diorang (nja n bujee) ni plagiarism giler...