Wednesday, November 2, 2011

7 cheese, a car and new eyes :)


aritu sesajer bawak my SIL p jalan2 kat OU sbb eversince die start lepak umah kitorg...tak kluar jejak tanah langsung kerana rumah kami ala-ala penthouse gitu - top floor laa katakannn..HAHAHA..perasan..

anyways..hubs wanted to eat Pizza for lunch and I didnt..tapi since die nak blanjer...ape2jerlaa kan...bukan sebab tak suka pizza but coz the last few times makan pizza hut cam kecewa giler....

BUT...nasib baik p makan sbb....SEDAP GILERRR KOT pizza yg 7 cheese tuuuuuuu *terliur*


Aqil makan mushroom soup


dengan my SIL


I super love the cream cheese tuuuu..


Large pizza for the 3 of us - Aqil takmo langsung..

then masa jalan2 kat OU tu, aqil nampak car yang boleh tolak tu...ape lagi die...biasa bawak die naik stroller, so tak boleh nak try..takkan nak menolak sampai 2 skali kan.. *over* .. but kebetulan tertinggal stroller kat umah and tak larat nak dukung die..amek jer laa.... seronok please anak teruna saya.. :)


'mama, aqil nak bawak balik bolehh..??"


vrroommmm...vrrooomm...



cakkk!!


pastu jejalan lagi...and ternampak ini.....


oh sangat murah!!! terus pusing kat en suami.. " abangggg.....nakkkkk....." :)

MAKA...





what do you think?



i totally LOVE it!!


love,
aisyah samsudin

3 comments:

Cik Suriz said...

whoaa.. macam student lah!! nice!! wait 4 my mata baru pulak k.. weee~

p/s: aqil sudah ada gigi...

aiesya said...

hehehe...cepat2...

ps: dah berzaman aqil ade gigi daaa...tak pernah jumpa aqil ka?

Cik Suriz said...

tulah pasal. boleh pulak tak jumpa aqil lagi. yelah.. time singgah rumah anto satay dia dah ngorok.. T__T